Аль-Наср розлучився з головним тренером Луїшем Каштру

Аль-Наср розлучився з головним тренером Луїшем Каштру

Луиш Каштру, фото — shakhtar.com

Аль-Наср офіційно повідомив про припинення співпраці з головним тренером Луїшем Каштрою.

Про ймовірне швидке звільнення португальця почали говорити ще у серпні, після розгромної поразки його команди від Аль-Хіляля (1:4) у фіналі Суперкубку Саудівської Аравії. Повідомлялося, що керівництво Аль-Насра вже тоді розпочало пошук потенційної заміни для португальського фахівця.

Згідно з актуальною інформацією, наступником 63-річного екс-тренера Шахтаря у саудівському клубі може стати нещодавній наставник Мілана Стефано Піолі. Переговори з італійцем перебувають на просунутій стадії, сторони працюють над досягненням остаточної угоди.

Каштру очолював Аль-Наср із липня 2023 року. Під його керівництвом команда, головною зіркою якої є легендарний Кріштіану Роналду, посіла друге місце у минулому розіграші чемпіонату Саудівської Аравії, поступившись 14 очками чемпіону Аль-Хілялю. Йому ж Аль-Наср програв і обидва фінали — Кубок Короля (аналог національного кубка країни) та Суперкубок.

З 2019 по 2021 рік Луїш Каштру очолював донецький Шахтар, ставши з ним чемпіоном України в сезоні 2019/20. Далі у кар’єрі португальця були катарський Аль-Духаїль та бразильський Ботафого.

Аль-Наср під керівництвом Каштру невдало стартував у національній першості, здобувши лише одну перемогу у трьох турах. Наступний поєдинок команда з Ер-Ріяда проведе 20 вересня на виїзді проти Аль-Іттіфака.

Джерело

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Новини Чєрнігова