У Благодійній організації

У Благодійній організації

У Благодійній організації "Благодійний фонд "Карітас Чернігів" завершилося навчання параюристів. Впродовж двох місяців фахівчині завітали до Городні, Прилук, Ніжина, Чернігова, села Іванівки, селища Михайло-Коцюбинське, щоб провести навчання для активних місцевих мешканців, які цікавляться юридичною сферою.

У Благодійній організації

У рамках зустрічей говорили на тему «Порядок отримання компенсації за знищене та пошкоджене майно». Представниця Центру безоплатної правничої допомоги проводила роз'яснення способів захисту та відновлення порушених прав шляхом звернення до центрів надання безоплатної правничої допомоги.
Під час навчання:
• ознайомилися з юридичними аспектами та процедурами отримання компенсації;
• дізналися порядок доступу до безоплатної правничої допомоги;
• обговорили актуальні законодавчі зміни та їх вплив на права власників майна;
• отримали практичні поради щодо подання заявок на компенсацію та підготовки необхідних документів;
• визначили різницю між знищеним та пошкодженим майном.

У Благодійній організації

У Благодійній організації

У Благодійній організації

У Благодійній організації

У Благодійній організації

Завдяки отриманій інформації, учасники тепер знають, як ефективно діяти в різних життєвих ситуаціях та можуть надавати інформаційну підтримку тим, хто цього потребує.
Завершення чотиримісячного навчання параюристів стало важливим кроком у підвищенні правової обізнаності місцевих мешканців. Учасники не лише здобули знання про порядок отримання компенсації за знищене та пошкоджене майно, а й навчилися орієнтуватися в актуальних законодавчих змінах, що стало вагомим внеском у розвиток правової культури на місцевому рівні.
Ініціативу впроваджує БО «БФ «КАРІТАС ЧЕРНІГІВ» за технічного адміністрування ІСАР Єднання та сприяння Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту «EU4Recovery –Розширення можливостей громад в Україні».

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Новини Чєрнігова