Простір розвитку для бізнесу відкрився у Прилуках

Простір розвитку для бізнесу відкрився у Прилуках

«Зроблено в Україні»: простір розвитку для бізнесу відкрився у Прилуках. Він працюватиме на базі Прилуцької філії Чернігівського обласного центру зайнятості.
 
Це другий офіс, який діятиме на теренах Чернігівщини. Перше представництво Всеукраїнської платформи «Зроблено в Україні» було відкрито ще у квітні на базі обласного ЦЗ. За цей час фахівці надали понад 170 консультацій з різних питань. Найбільше відвідувачі цікавляться саме грантовими програмами та звертаються за допомогою в написанні бізнес-плану.

В офісі можна дізнатися про низку урядових ініціатив. Це грантова програма «Власна справа», «грант для ветеранів і членів їх сімей» а також компенсаційні програми для роботодавців, які сьогодні користуються неабияким попитом.

Офіси «Зроблено в Україні» — це буде чудова платформа для сприяння розвитку вітчизняного бізнесу та підвищення конкурентоспроможності українських товарів на ринках, переконані підприємці, які вже започаткували власну справу.

Служба зайнятості супроводжує дві грантові програми урядового проекту «єРобота» «Власна справа» та «Грант для ветеранів і їх сімей». Реалізація цих бізнес-проектів передбачає створення в області понад 850 нових робочих місць. Напрями підприємництва, які обрали наші земляки – найрізноманітніші. На Прилуччині це розширення швейного виробництва, різноманітних сервісних центрів, кондитерських, салонів краси та перукарень.
 
У Прилуках відкритий офіс «Зроблено в Україні» працюватиме з понеділка по п’ятницю за адресою вул. Вокзальна, 46.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Новини Чєрнігова