АНСАМБЛЬ БАЛЬНОГО ТАНЦЮ

АНСАМБЛЬ БАЛЬНОГО ТАНЦЮ

GRAND PRIX – ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ: Зразковий аматорський ансамбль бального танцю «ШАНС» Ніжинської хореографічної школи під керівництвом Ірини Мірошник — володар GRAND PRIX NESTIYA ART FESTIVAL INTERNATIONAL «BLACK SEA PEARLS — BULGARIA 2024» (Болгарія, община Несебр, м. Сонячний Берег). — — повідомляє Ніжинська хореографічна школа.

АНСАМБЛЬ БАЛЬНОГО ТАНЦЮ

Участь у міжнародних проєктах – один із видів навчально-виховної діяльності Ніжинської хореографічної школи. Учні та вихованці творчих колективів школи з року в рік прославляють наш мистецький Ніжин та Україну на міжнародних сценах, відкривають для себе різні країни світу та їх культуру, водночас змінюють себе, опановуючи нове і пізнаючи світ.

АНСАМБЛЬ БАЛЬНОГО ТАНЦЮ

Цього серпня два добре відомі не лише в Ніжині, а й далеко за його межами, творчі колективи Ніжинської хореографічної школи: Зразковий аматорський ансамбль бального танцю «РИТМ» /керівник Галина Тимошенко/ та Зразковий аматорський ансамбль бального танцю «ШАНС» /керівник – випускниця «Ритму» Ірина Мірошник/, – побували в сонячній Болгарії, де вони перебували на запрошення Болгарського мистецького і фольклорного центру «NESTIYA» /м. Софія, Болгарія/ та взяли участь у NESTIYA ART FESTIVAL INTERNATIONAL «BLACK SEA PEARLS — BULGARIA 2024» (Болгарія, община Несебр, м. Сонячний Берег, 18-27.08.2024).

АНСАМБЛЬ БАЛЬНОГО ТАНЦЮ

Його учасниками цього року стали творчі колективи та окремі виконавці з 6 країн: Болгарії, Сербії, Хорватії, Північної Македонії, Грузії, України.

АНСАМБЛЬ БАЛЬНОГО ТАНЦЮ

Мета проведення МІЖНАРОДНОГО МИСТЕЦЬКОГО ФЕСТИВАЛЮ «ЧОРНОМОРСЬКІ ПЕРЛИНИ — БОЛГАРІЯ 2024»: презентувати фольклорне багатство і традиції всього світу; популяризувати болгарське музичне і танцювальне мистецтво з усіх фольклорних регіонів; налагодити культурний обмін між інституціями та колективами з країни та за кордоном.

АНСАМБЛЬ БАЛЬНОГО ТАНЦЮ

Фестивальний графік був надзвичайно насиченим : репетиції та виступи в Несебрі та Ахелої, а ще екскурсії, прогулянки Старим Несебром та Святим Власом, відкритий дитячий басейн, відпочинок на Сонячному Березі та багато інших захоплюючих заходів…

АНСАМБЛЬ БАЛЬНОГО ТАНЦЮ

Фестивальна програма творчих колективів Ніжинської хореографічної школи складалася з українських та класичних бальних хореографічних композицій:

  • «Калинова моя Україна», «Як у нас на Україні», «Його величність ВАЛЬС» — у виконанні «Шансу»
  • «Привітальний» — у виконанні ПОЧЕСНОГО ГОСТЯ ФЕСТИВАЛЮ — володаря ГРАН-ПРІ МІЖНАРОДНОГО МИСТЕЦЬКОГО ФЕСТИВАЛЮ «ЧОРНОМОРСЬКІ ПЕРЛИНИ — БОЛГАРІЯ 2023» Зразкового аматорського ансамблю бального танцю «Ритм»

    АНСАМБЛЬ БАЛЬНОГО ТАНЦЮ

Висока виконавська майстерність та артистичність виконання ніжинців була високо оцінена членами міжнародного журі. І знову — найвища нагорода фестивалю ГРАН-ПРІ – в Україні — в Ніжині — в Ніжинській хореографічній школі — в Зразкового аматорського ансамблю бального танцю «ШАНС» /керівник Ірина МІРОШНИК/!!!

АНСАМБЛЬ БАЛЬНОГО ТАНЦЮ

А те, що юні талановиті українці здобули цю почесну нагороду саме в День Незалежності України додало їй ще більшої вагомості та символічності: З ЛЮБОВ"Ю В СЕРЦІ , З ВІРОЮ В ДУШІ – ДО ПЕРЕМОГИ УКРАЇНИ !!! Наші успіхи присвячуємо рідній Україні, наші досягнення даруємо їй на 33-й День Незалежності!

АНСАМБЛЬ БАЛЬНОГО ТАНЦЮ

«РИТМ», «ШАНС" – ВИ НАЙКРАЩІ! ПИШАЄМОСЯ ВАМИ! БАЖАЄМО НОВИХ ПЕРЕМОГ !!!

АНСАМБЛЬ БАЛЬНОГО ТАНЦЮ

На згадку — море вражень та позитивних емоцій, безліч неймовірних фото та відео, ДИПЛОМ ТА КУБОК GRAND PRIX, ДИПЛОМИ ТА КУБКИ ФЕСТИВАЛЮ, ПАМ"ЯТНІ ПОДАРУНКИ а головне – безцінний конкурсно-фестивальний досвід та шалений стимул на нові мистецькі перемоги.

АНСАМБЛЬ БАЛЬНОГО ТАНЦЮ

АНСАМБЛЬ БАЛЬНОГО ТАНЦЮ

Безмежна і щира вдячність організаторам міжнародного проєкту: президенту BAF centre «Nestiya» Hristo Stankov /Болгарія, м. Софія/ та нашому постійному куратору — незрівнянній Тетяні Козаченко /Україна, м. Прилуки/.

Надія Куделя

Ніжинська хореографічна школа

АНСАМБЛЬ БАЛЬНОГО ТАНЦЮ

АНСАМБЛЬ БАЛЬНОГО ТАНЦЮ

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Новини Чєрнігова