Ніжин проводжатиме в останню дорогу загиблого воїна Анатолія Левченка

Ніжин проводжатиме в останню дорогу загиблого воїна Анатолія Левченка

20 серпня, Ніжин проводжатиме в останню дорогу Левченка Анатолія Володимировича, мешканця села Заньки. Прощання з героєм відбудеться о 10:00 у Соборі Всіх Святих.

Левченко Анатолій Володимирович народився 20.02.1985 року в селі Заньки Ніжинського району Чернігівської області. Навчався у місцевій школі, а потім вступив до Ніжинського аграрного технікуму, де отримав спеціальність механіка. Мріяв працювати за спеціальністю.

У 2004-2005 рр. проходив строкову службу в лавах ЗСУ. З 2006 по 2009 р. працював в органах внутрішніх справ, а після повернення до рідного села – у ТОВ "Заньковецьке". Займався домашнім господарством.

У 2015 році долучився до лав ЗСУ і став учасником бойових дій у зоні АТО. Був палким патріотом України. Повернувшись у 2016 р. до рідного села, продовжив працювати в аграрній сфері.

Навесні 2024 р., отримавши повістку, без вагань став на захист Батьківщини. На жаль, Анатолій не встиг створити власну сім’ю, про яку мріяв. Жив разом з мамою та братом. Загинув герой 14 серпня 2024 року. Поховають Анатолія у рідному селі. Вічна пам’ять і слава захиснику!

Ніжинська міська рада

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Новини Чєрнігова