Volkswagen готує новий кемпер California (ФОТО)

Volkswagen готується до випуску оновленого кемпера California, побудованого на базі Multivan, з орієнтовною ціною від £65 000.

Нове покоління кемпера стало довшим на 269 мм і пропонуватиме три версії з різними комплектаціями. Топові моделі, такі як Coast і Ocean, будуть оснащені компактною кухнею з газовою плитою.

Всі версії California мають два дисплеї на панелі приладів, а важіль перемикання передач розташований на панелі для звільнення простору в салоні. Базова версія Beach має п’ять місць і ручний висувний дах, а середня версія Coast додає кухню з мийкою, шафками та висувним холодильником.

Топова версія Ocean забезпечить найвищий комфорт, з використанням екологічних матеріалів, підігрівом передніх сидінь і навігаційною системою Discover Pro.

Всі версії мають ліжко в даху, а на старті продажів будуть доступні три двигуни: два 2.0-літрові (дизельний і бензиновий) і гібридний варіант із запасом ходу до 100 км.

Volkswagen також розглядає можливість створення кемпера на базі електричного ID. Buzz, але рішення залежатиме від попиту. Новий California очікується у продажу найближчим часом.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Новини Чєрнігова