У Корюківці прощаються з розвідником Сергієм Ганжелою, що загинув у курській області

У Корюківці прощаються з розвідником Сергієм Ганжелою, що загинув у курській області

Сергій Ганжела

Сьогодні, 14 серпня, Корюківка проводжає в останню путь жителя Бахмута Сергія Ганжелу, батьки якого проживають у нашому місті.

Останні події на фронті, що частково перемістилися на територію ворога — російську федерацію, тримають в напрузі всю Україну. Наші люди добре розуміють, яка небезпека чатує на українських воїнів, котрі беруть участь у цій безпрецедентній операції.

І ось прийшла тривожна звістка: саме там загинув 44-річний боєць-розвідник із Донеччини Сергій Ганжела, якого поховають у Корюківці.

Сергій Ганжела народився 8 вересня 1980 року в місті Бахмут Донецької області. В 1995 році закінчив школу та вступив до професійного училища. Хлопець здобув спеціальність кухара-кондитера, влаштувався на роботу в кав’ярню. Потім працював в ТОВ «Стройуком», а згодом на Чернівецькому машинобудівельному заводі

Майже рік тому, 30 вересня 2023 року, Вижницький РТЦК та СП Чернівецької області призвав Сергія на військову службу по мобілізації. Службу він проходив на посаді розвідника-сапера розвідувального відділення розвідувального взводу розвідувальної роти військової частини А 2582, десантно-штурмових військ.

У 2023 році Сергій Ганжела отримав поранення, після лікування та реабілітації знову повернувся до своєї частини

Загинув наш захисник 9 серпня на полі бою в районі населеного пункту Шептухівка Кореневського району Курської області російської федерації. Він був безмежно відданий військовій присязі на вірність українському народу, мужньо виконував свій військовий обов’язок, відстоюючи свободу й незалежність України.

Героя на колінах проводжало в останню дорогу наше місто. У Сергія в Корюківці залишились матір і батько, які перебралися сюди як переселенці.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Новини Чєрнігова