Бути на своєму місці у свій час — означає творити користь для цього світу

Бути на своєму місці у свій час — означає творити користь для цього світу

Бути на своєму місці у свій час — означає творити користь для цього світу. А люди, які працюють для інших, використовуючи свої таланти та можливості, обирають шлях до творення позитивних змін у суспільстві.

Інеса Шаповалова — локальна координаторка проєкту «Мінімальний пакет інтегрованих соціальних послуг для сімей з дітьми» із Ніжина. Жінка понад 25 років працює в соціальній сфері. Присвятила цьому все своє життя. І, як признається, саме тут знайшла справжню себе.

«У кожної людини, яка бажає розвиватися, є певний мотиватор. У мене таким було навчання в Школі соціальної роботи при Києво-Могилянській Академії. Воно стало для мене відкриттям самої себе, становлення як особистості-професіонала. Саме тут я зрозуміла, який напрямок мені обрати у майбутній професійній діяльності — соціальну роботу», — розповідає Інеса Шаповалова.

Інеса у своїй роботі встигла попрацювати з різними категоріями населення. Зараз каже, своїм завданням у житті бачить організацію надання якісних соціальних послуг особам, які опинилися в складних життєвих обставинах, підвищення доступності та забезпечення їх інтересів.

«Проєкт, у якому зараз працюю, велику увагу приділяє підтримці дітей, що опинилися в складних життєвих обставинах. Важливим моментом у його реалізації є те, що тут передбачена взаємодія багатьох суб’єктів: і влади, і працівників соціальної сфери, і представників громади — для покращення якості отримання послуг. Таке соціальне партнерство вважаю найкращим механізмом організації ефективної соціальної роботи в громаді», — додає Інеса.

Проєкт «Мінімальний пакет інтегрованих соціальних послуг для сімей з дітьми» впроваджується UNICEF Ukraine та Консорціумом партнерських організацій за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку через Німецький банк розвитку (KFW). В консорціум входять: Українська мережа за права дитини, СОС Дитячі Містечка Україна, ГО "Соціальна Синергія" та Українська освітня платформа.

Українська освітня платформа

Бути на своєму місці у свій час — означає творити користь для цього світу

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Новини Чєрнігова