Chery планує випустити новинку, схожу на BMW X6

Бразильський автовиробник Caoa Chery готується представити оновлену версію свого кросовера, відому на міжнародному ринку як Pro Max.

Новий тизер демонструє оновлені задні LED-ліхтарі та підсвічений логотип на передній частині автомобіля.

На відміну від поточної моделі Tiggo 8 Pro PHEV, що продається в Бразилії, Pro Max запропонує нову передню решітку з підсвіченим логотипом Chery та змінену задню частину з нішою для номерного знака, перенесеною на бампер, і світлодіодною смугою, що з’єднує задні ліхтарі, нагадуючи дизайн GWM.

Інтер’єр автомобіля також зазнав змін: тепер він має два екрани, які зливаються в одну панель, покращену обробку та просунуті системи допомоги водієві.

Очікується, що версія PHEV отримає додаткові покращення в налаштуванні систем. Версія з традиційним двигуном збереже 1,6-літровий турбомотор, що дозволить автомобілю залишатися конкурентоспроможним у сегменті семимісних автомобілів, таких як Jeep Commander.

Запуск нової версії заплановано на найближчі тижні. Під час майбутнього заходу компанія розкриє деталі щодо подальшого місцевого виробництва моделі Tiggo 8 Max Drive або можливого повного імпорту автомобіля з Китаю.

Водночас, на заводі в Анаполісі (Гояс) продовжується виробництво моделей Hyundai, незважаючи на структурні зміни в компанії.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Новини Чєрнігова