52 позачергова сесія Прилуцької міської ради, ухвалено 35 питань для громади

52 позачергова сесія Прилуцької міської ради, ухвалено 35 питань для громади

8 серпня відбулося засідання 52 (позачергової) сесії Прилуцької міської ради, у роботі якого взяли участь 22 обранці.
 
На порядок денний винесено 35 важливих питань для життя громади, що стосуються освітньої, медичної, комунальної галузей та соцзахисту населення. Зокрема, своїм рішенням обранці виділили понад 50 млн грн. на будівництво захисних споруд у ліцеях №2, № 13, № 14. Попередньо це питання викликало певні дискусії серед депутатів, ділиться Артем Рожко, та все ж обранцям вдалося досягти згоди.

Справа в тім, що побудову укриттів хотіли перекласти на директорів шкіл, але депутати справедливо зауважили, що у директорів шкіл таких підрозділів, які би займалися таким будівництвом немає, тому вирішили передати це на відділ ЖКГ. І це було не єдине зауваження з боку депутатів щодо важливого питання з будівництва укриттів у навчальних закладах.

В ході роботи сесії депутати проголосували за виділення 8 млн грн для продовження робіт з ямкового ремонту доріг, які у Прилуках сьогодні скоріш нагадують напрямки.

Одним із важливих рішень, ухвалених депутатами було питання виділення коштів до Почесної відзнаки Прилуцької міської ради «Захисник України – Герой Прилуцької громади», а також надання матеріальної допомоги військовослужбовцям, які отримали поранення під час виконання бойових завдань.

Рішенням депутатів було збільшено Статутний фонд комунального підприємства «Прилукитепловодопостачання», та виділено кошти на придбання пального для забезпечення роботи генераторів.

Також обранці виділили кошти для виплати заробітної плати працівникам дитячої лікарні, непедагогічним працівникам загальноосвітніх навчальних закладів та працівникам закладів дошкільної освіти.

З усіх тридцяти п’яти питань порядку денного було ухвалено відповідні рішення.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Новини Чєрнігова