В обласну лікарню доставили гуманітарний вантаж на понад 1,5 мільйона гривень

Вироби медичного призначення, ліки та розхідники на суму понад 1,5 млн грн – такий гуманітарний вантаж днями прибув до Чернігівської обласної лікарні від Association Іnternationale de Сooperation Medicale – Міжнародного гуманітарного фонду «AICM Ukraine».

«Чернігівська обласна лікарня надає послуги високоспеціалізованої медичної допомоги населенню нашого регіону, в тому числі ВПО та постраждалим з прикордонної зони внаслідок обстрілів рф. Медична допомога надається професійно підготовленими медичними працівниками, спрямована на профілактику, діагностику, лікування та реабілітацію у зв’язку з хворобами, травмами, отруєннями і патологічними станами. Ми дуже вдячні Фонду «AICM Україна» за надану благодійну допомогу лікарні та всебічну підтримку нашої країни і закладів охорони здоров’я. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю», – каже генеральний директор закладу Андрій Жиденко.

Щорічно AICM допомагає більш ніж 300 000 українцям, понад 1500 лікарям та 52 лікарням. З 2004 року Фонд виступає посередником між французькими та українськими установами у сфері охорони здоров’я.

За повідомленням Управління охорони здоров’я Чернігівської обласної військової адміністрації

Источник

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Новини Чєрнігова