У Макошиному поховали загиблого воїна Олександра Агапченка

У Макошиному поховали загиблого воїна Олександра Агапченка

У Макошиному провели в останню земну дорогу захисника Олександра Агапченка, який загинув Донеччині

Олександр Агапченко народився 27 лютого 1991 року в Макошиному в багатодітній родині. Невдовзі після її переїзду до Сновська (до 2016 року – Щорса) Сашко пішов до школи та 2009 року закінчив Щорську гімназію.

Згодом родина Агапченків повернулася на малу батьківщину і всі наступні етапи життя Олександра пов’язані з рідним Макошиним. У 2009–2010 роках він навчався в Щорському вищому професійному училищі лісового господарства. Після його закінчення з жовтня 2010 року проходив строкову службу у лавах Збройних сил України, а з листопада 2011 року працював молодшим інспектором відділу охорони Менської виправної колонії №91 в Макошиному.

У 2015 році одружився. З дружиною жили в мирі й злагоді. Разом виховували трьох дітей (зараз їм 2, 5 та 8 років). Був люблячим чоловіком та батьком, дбайливим господарем.

Олександр Агапченко у січні 2023 року пішов служити за контрактом до Збройних сил України. Захищав Батьківщину у званні солдата на посаді гранатометника.

Відданий військовій присязі на вірність українському народові, виконуючи військовий обов'язок з оборони та відсічі збройної агресії російської федерації, Олександр Аагапченко загинув 24 липня у Волноваському районі Донецької області.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Новини Чєрнігова