На Харківщині загинув командир штурмового підрозділу «ШКВАЛ» корюківчанин Владислав Кугук

На Харківщині загинув командир штурмового підрозділу «ШКВАЛ» корюківчанин Владислав Кугук

ілюстративне

У перший день серпня земляки попрощалися з 24-річним захисником, корюківчанином Владиславом Кугуком, який загинув біля населеного пункту Руська Лозова Харківської області.

Молодому воїну, жителю Корюківки Владиславу Кугуку 13 серпня мало б виповнитися 24 роки. Але велика війна, яку розв’язала проти України росія, нахабно забрала його майбутнє.

На Харківщині загинув командир штурмового підрозділу «ШКВАЛ» корюківчанин Владислав Кугук

Владислав КугукАвтор: з відкритих джерел

Владислав навчався в Корюківському ліцеї № 3. У 2015 році вступив до Щорського професійно-технічного училища № 7, опанував спеціальність муляра-штукатура. Згодом отримана спеціальність дала змогу хлопцеві працювати будівельником на різних підприємствах Корюківки.

І в школі, і в училищі він захоплювався футболом, відвідував футбольну секцію, був гравцем футбольної команди міста Корюківка. Чотири роки тому Владислав одружився, в нього народилася донька.

На військову службу по мобілізації Владислава Кугука 23 травня цього року призвав Харківський РТЦК та СП. Службу він проходив на посаді командира 1 штурмового спеціалізованого взводу 2 штурмової спеціалізованої роти штурмового спеціалізованого батальйону «ШКВАЛ» військової частини А0501.

Лише два місяці молодому воїну судилося захищати Батьківщину. Загинув він 24 липня в районі населеного пункту Руська Лозова Харківського району Харківської області.

Зранку в четвер 1 серпня земляки живим коридором зустрічали загиблого земляка, проводжали до батьківського дому по вулиці Шевченка. Церемонія прощання відбувалася у Свято-Вознесенському храмі. Вічний спочинок Владислав Кугук знайшов на новому кладовищі в Корюківці. Світла йому пам’ять!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Новини Чєрнігова