Поєднання історії та сучасності. Сокиринський професійний ліцей запрошує на навчання!

Поєднання історії та сучасності. Сокиринський професійний ліцей запрошує на навчання!

13 ліцензованих професій, необхідних на ринку праці, подальше здобуття освіти у вищих навчальних закладах, належні умови для навчання, проживання та дозвілля – у Сокиринському професійному аграрному ліцеї у розпалі вступна кампанія.

У навчальному закладі отримують спеціальність за фахом: тракторист-машиніст с/г виробництва, водій автотранспортних засобів категорії В та С, бджоляр, плодоовочівник, адміністратор, агент з організації туризму та інші. Навчальний заклад що здійснює професійну підготовку та дає середню освіту працює з 1972 року. База ліцею – це комплекс навчальних кабінетів, майстерень, що відповідають сучасним вимогам. Навчальний корпус ліцею – палац Галаганів, збудований у 1823-1829 роках. Актова зала, сучасна спортивна зала, кабінет народознавства – тут теорію поєднують з практикою.

Студенти забезпечуються гуртожитком, створені належні умови для проживання, відпочинку. На високому рівні організоване дозвілля, належна увага волонтерські роботі, учнівському самоврядуванню.

Навчальний процес за досвідченим педколективом викладачів та майстрів виробничого навчання.

Приймальна комісія у Сокиринському професійному аграрному ліцеї працює до 30 серпня. Вступники, обирайте майбутнє по душі!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Новини Чєрнігова