Ветеринар – це не професія, а покликання душі: 26-річна прилучанка відкрила ветлікарню

Ветеринар – це не професія, а покликання душі: 26-річна прилучанка відкрила ветлікарню

Дашка, місцева пухнаста улюблениця, на правах господині користується усіма VIP-послугами ветклініки. Її господарі виїхали за кордон, залишили кішку напризволяще. Так ветеринарна клініка і стала для красуні другою домівкою.

Знайомтеся – це Катя, власниця ветклініки, яка прихистила Дашку. Катя має величезне добре серце, а відтак готова обігріти своєю любов’ю, ласкою і теплом усіх чотирилапих. У березні цього року дівчина нарешті наважилася на відкриття власної справи і жодного разу не пошкодувала, бо ж то справа усього її життя.

Катя з самого дитинства не уявляла себе в жодній професії окрім ветеринара. І це скоріше не про безмежну любов до тварин, це швидше про бажання врятувати і допомогти, ділиться наша героїня.

Найбільший біль ветеринарів – то безвідповідальне ставлення до домашніх улюбленців, ділиться Катерина.

Головна місія всієї команди ветлікарні – турбота про здоров’я та комфорт пухнастих пацієнтів. Тут пацієнти отримують спеціалізовану діагностику на сучасному обладнанні, що дозволяє їм жити активним та щасливим життям.
У цьому на власному досвіді переконалась Віталіна, яка життя свого без домашніх улюбленців не уявляє. А це пара її милих гризунів, яких дівчина сьогодні принесла до клініки на профілактичний огляд.

Пані Алла сьогодні привезла на стерилізацію до ветклініки цю 7-ми місячну ніжну дівчинку, яка має ой яку не просту долю.

Найвища подяка для ветлікаря – це людська вдячність. Резюмує Катя і додає, що більше робиш добра, то більше воно тобі повертається. Коли отримуєш задоволення від роботи і бачиш результат – то вже не даремно прожитий день.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Новини Чєрнігова