У Прилуках впроваджують додаткові заходи щодо забезпечення містян безперебійним водопостачанням

У Прилуках впроваджують додаткові заходи щодо забезпечення містян безперебійним водопостачанням

З 17 липня у Прилуках впроваджують додаткові заходи щодо забезпечення містян безперебійним водопостачанням в умовах тривалих відключень. На КП «Прилукитепловодопостачання» у разі потреби готові екстрено вмикати генератори на всіх 11 свердловинах.

Як зазначає директор КП «Прилукитепловодопостачання» Андрій Гавриш, з допомогою генераторів планують подавати воду протягом 6 годин на добу, 3 години з ранку та 3 години ввечері. Таким чином прилучани будуть із водою навіть під час відключень з 6 до 9 ранку та з 17 до 20 години.

Андрій Гавриш зазначає, графік відключень постійно змінюється, але підприємство до цього готове. Так 17 липня свердловини працювали на генераторах навіть на годину раніше.

Аби прилучани не залишалися без життєво необхідної послуги на досить тривалий проміжок часу все створено спеціальну бригаду працівників, саме вони практично у цілодобовому режимі обслуговують свердловини.

Робота генераторів потребує значних витрат пального, а саме 100 літрів за одну годину. 4 тон пального, яке надала Прилуцька міська рада вистачить приблизно на 6 днів роботи.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Новини Чєрнігова