Про створення робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Корюківської міської територіальної громади

Про створення робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Корюківської міської територіальної громади

З метою забезпечення сталого розвитку Корюківської міської територіальної громади з дотриманням принципу збалансованості державних, громадських та приватних інтересів, Корюківська міська рада рішенням № 31-29/VIII від 28 червня 2024 розпочала процедуру розробки Комплексного плану просторового розвитку території Корюківської міської територіальної громади. З даним рішенням можна ознайомитись на офіційному сайті громади за посиланням.

На вимогу Постанови Кабінету Міністрів України від 01.09.2021 №926 «Про затвердження Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації», Корюківська міська рада повідомляє про початок прийому заявок від мешканців громади, представників громадських організацій, бізнесу, які бажають увійти до персонального складу робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Корюківської міської територіальної громади.

З вимогами до персонального складу робочої групи, як тимчасового консультативного-дорадчого органу, що забезпечує проведення та опрацювання результатів громадського обговорення з формування завдання на розроблення комплексного плану, можливо ознайомитись у тексті рішення про розробку Комплексного плану.

Заяви приймаються протягом 10 робочих днів з дня публікації даного оголошення на ім’я міського голови в електронному вигляді на електронну адресу:  [email protected] або у паперовому вигляді за адресою: 15300, Чернігівська область, Корюківський район, м. Корюківка, вул. Бульварна, 6.

Зразок заяви щодо включення до робочої групи (.docx⇑)

Зразок заяви щодо включення до робочої групи (.pdf⇑)

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Новини Чєрнігова