Михавко: Від матчу проти Північної Ірландії ми очікуємо лише перемоги

Михавко: Від матчу проти Північної Ірландії ми очікуємо лише перемоги

Тарас Михавко, uaf.ua

Захисник збірної України U-19 Тарас Михавко прокоментував майбутній юнацький чемпіонат Європи-2024 та стартовий матч турніру з Північною Ірландією.

“Від матчу проти Північної Ірландії ми очікуємо лише перемоги. Потрібно вигравати, бо це перший поєдинок і важливо добре розпочати турнір”.

“Всі ми налаштовані і з нетерпінням чекаємо на гру. Північна Ірландія – це дуже організована, дисциплінована команда. Це господарі Євро, і вони будуть дуже мотивовані, бо прийдуть вболівальники. І я сподіваюся, що ми зможемо впоратися з цим тиском і перемогти”.

“Як такого хвилювання перед стартом Євро немає. Всі налаштовані, сконцентровані, знають, навіщо ми приїхали сюди, чого ми хочемо. Тому настрій лише бойовий”.

Збірна України U-19 на юнацькому чемпіонаті Європи-2024 зіграє у квартеті А, де її суперниками стануть Північна Ірландія (господарі турніру), Норвегія та Італія. У групі B за вихід до півфіналу змагатимуться юнацькі команди Данії, Туреччини, Франції та Іспанії.

Вже визначився календар матчів збірної України U-19 на юнацькому чемпіонаті Європи-2024. Синьо-жовті усі три гри проведуть у Ларні. Першим суперником команди Дмитра Михайленка стане команда-господар івента – Північна Ірландія, матч проти якої відбудеться сьогодні, 15 липня.

У півфінал із кожного квартету вийдуть по дві команди. Крім того, оскільки континентальна першість одночасно буде відбором від УЄФА до ЧС-2025 (U-20), команди, які посіли у своїх групах треті місця, розіграють п’яту путівку на ЧС від Європи. Фінальний матч ЧЄ-2024 U-19 відбудеться 28 липня.

Джерело

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Новини Чєрнігова