Смугаста ягода вже у продажу

Смугаста ягода вже у продажу

На українському ринку вже доступні перші партії кавунів урожаю 2024 року. Фермери з південних областей та Закарпаття розпочали збирання цих баштанних культур, і продажі стартували на кілька тижнів раніше, ніж торік. Ціни на перші партії варіюються від двадцяти з гаком до сорока грн/кг, що на 11% більше порівняно з початком сезону 2023 року. Масовий продаж кавунів в Україні розпочнеться ближче до середини липня. До того ж фермери не виключають різкого зниження ціни на кавуни найближчим часом через збільшення пропозиції на ринку цієї продукції з місцевих господарств.

Сезон баштанних розпочався і у Ніжині. На торговому майданчику по Набережній Вороб’ївській смугаста ягода вже у продажу. Просять 25 за кілограм. Продавець зазначив: «Смачні, солодкі. З Миколаєва привезли. Торік почали торгувати кавуном на тиждень пізніше. Був по 35 за кіло.» (авт. вибираємо найбільшого) – Зважте! «Потіг» аж на 13 кг.

Смугаста ягода вже у продажу

Є вже і дині, по 40 гривень кілограм. Що до помідорів, то вони тримаються в ціні. Бачили і по 100…А от огірки вже подешевшали.

Смугаста ягода вже у продажу

Покупцям на замітку

Смугаста ягода вже у продажу

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Новини Чєрнігова