Благоустрій Ладанської громади

Благоустрій Ладанської громади

Керівництво Ладанської територіальної громади до планування просторового розвитку підходить комплексно з урахуванням думок та пропозицій жителів. Весняно-літній сезон 2024 року розпочали з благоустрою.

При реконструкції дорожнього покриття враховують всі технічні моменти. Дорожнє покриття відновили локаційно у Івковцях та Ладані.

Два місяці тому розпочали роботи з реконструкції стели Вічної слави. Питання реконструкції було актуальним кілька років поспіль. Також заплановано розширити меморіальний комплекс. Поруч зі стелою загиблим у Другій світовій війні буде увіковічено ладан чан, які віддали своє життя за свободу і незалежність України у наш час.

У рамках благоустрою змінює зовнішній вигляд головна адмінбудівля Ладану.

Завершено у адміністративному центрі роботи по об’єкту «громадська вбиральня». Вона функціонує цілодобово абсолютно безкоштовно. Аналогічний об’єкт здано у експлуатацію у Івковцях.

Підтримання порядку, благоустрій – для керівництва Ладанської громади справа першочергова, щоденна. Правильно спланований бюджет, залучення додаткових інвестицій і у результаті успішний розвиток громади.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Новини Чєрнігова