Вранішні походеньки невідомого звіра: у Бурківці «орудує Чупакабра»?

Вранішні походеньки невідомого звіра: у Бурківці «орудує Чупакабра»?

Сьогодні зранку, 5 липня, у мережі Фейсбук Андрій Дзюба, староста Бурківського старостинського округу Бурківської сільської ради (Ніжинський район) виставив у себе на сторінці допис (фото та відео): «Вранішні походеньки невідомого звіра».

Вранішні походеньки невідомого звіра: у Бурківці «орудує Чупакабра»?

З світлин та коментарю зрозуміло, що на обійсті «похазяїнував» звір. Журналісти нашого видання залетефонували Андрію Васильовичу та от що дізналися: «Під ранок, годин в п’ять, чую, кричать кури в загородці. А я ночував у коридорі. Швиденько схопився з дивана і на вулицю. Думав коршак, бо кури такий ґвалт підняли : і вибігають із загородки, і вилітають…Глянув вгору — немає нічого, тоді придивляюся, за курятником у сливняк якась звірина шугонула. Взяв дрючка й туди, думав лис….А воно зникло. Дві курки лежало вже мертвими. Під лівим крилом (під грудками) у кожної з курок дірка "у мізинець", більше ніяких ран. Звіра бачив секунди три. Ось, що вдалося розгледіти: висотою сантиметрів 50, довжиною в метр, темне, в коричневих та рудих п’ятнах , а голова чи то єнота, чи то собаки, чи то лисиці. А хвіст у звірини схожий на лисячий і собачий. Поки я добіг, воно зникло з поля мого зору.

Як зайшло і як вискочило у курник — незрозуміло, адже він огороджений міцною високою сіткою по всьому периметру. Сам же сарайчик де ночують кури не зачиняв: жарко. Побіг до сусідів спитати як у них: чи кури на місці? Там все нормально. Подібних випадків у нас у Бурківці ще не було, а от у сусідньому селі Черняхівка траплялося. У моєї сестри 20 качок за ніч щось "переколошматило". Собаки навіть не гавкнули. А мій, до речі, теж мовчав. У будці сидів переляканий, немов «заворожений»." — поділився Андрій Дзюба.

Вранішні походеньки невідомого звіра: у Бурківці «орудує Чупакабра»?

Цю інформацію пишемо не для сенсації, а для того, щоб попередити власників домашнього господарства. Ростити птицю справа клопітка, а коли такі непрохані «гості» приходять і за лічені хвилини знищують господарство – неприємно!

Відео.

До речі, подібні випадки були й у Ніжині… У червні 2019 р. про це писав Ніжин.City : по вулиці Березанській вночі господарі виявили у себе на подвір’ї понад десяток курей мертвими та знекровленими. Тоді навіть правоохоронців викликали.

Детальніше читайте….

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Новини Чєрнігова