Полісся оголосило про підписання бразильського захисника Віалле

Полісся оголосило про підписання бразильського захисника Віалле

Жоао Виалле, polissyafc.com

Полісся оголосило про підписання захисника Жоао Віалле із бразильського Ітуано. Бразилець підписав з клубом УПЛ контракт терміном на 4 роки.

З 2019 року Віалле перебував у структурі Атлетіко Паранаенсе, а в сезоні 2022/2023 вирушав в оренду в Поусу Аллегре. Останнім клубом у кар’єрі 22-річного захисника був Ітуано, у складі якого він провів 12 матчів у всіх турнірах минулого сезону.

Раніше Полісся підписало боснійського нападника Адміра Бристрича. Також новобранцями житомирського клубу стали воротар Євген Волинець, півзахисники Руслан Бабенко та Олексій Гуцуляк.

Ще одним новачком команди став захисник Данило Бескоровайний, проте вже під час літніх зборів центрбек пошкодив хрестоподібні зв’язки коліна.

Полісся розпочинало сезон під керівництвом Юрія Калітвінцева, але до п’ятого місця та кваліфікації до Ліги конференцій команду привів уже Сергій Шищенко. У першості 2024/25 команду очолюватиме Імад Ашур, який до цього працював на чолі юнацького складу Дніпра-1.

У другому раунді кваліфікації Ліги конференцій команда Ашура зіграє зі словенською Олімпією. Домашні матчі єврокубків Полісся проводитиме у Глівіце.

Джерело

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Новини Чєрнігова