У Прилуках планують побудувати укриття для 4-х закладів освіти

У Прилуках планують побудувати укриття для 4-х закладів освіти

Зведення двох сховищ відбудеться за співфінансування 50/50 з обласного бюджету. Захисні споруди отримають ліцей №14 та гімназія №2. Це питання обговорили 24 червня у ході робочої наради.

Підтримка саме ліцею №14 та гімназії №2 відбулася завдяки вже готовій розробленій проектно-кошторисній документації. А от винятково коштом міста планують забезпечити будівництво укриття для гімназії №13 і ДЮСШ.

Також у ході наради обговорювали і питання збільшення кількості груп продовженого дня у навчальних закладах міста. Зі слів начальника управління освіти міської ради Олександра Правосуда, якщо минулого року на всі навчальні заклади було 16 груп продовженого дня, то зараз директори звернулися до міськради з проханням додати групи продовженого дня тому, що в цьому є потреба, відповідно є заяви батьків. Попередньо домовлено, що додадуть ще 8 груп продовженого дня, тобто зараз їх вже буде 24.

Вже зараз у навчальних закладах працюють над забезпеченням повноцінного харчування дітей протягом навчального року 2024-2025. Це питання залишається на контролі управління освіти Прилуцької міської ради.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Новини Чєрнігова