Майстриня Оксана Гайченя власноруч створює плюшеві іграшки

Майстриня Оксана Гайченя власноруч створює плюшеві іграшки

Вправно за допомогою пряжі Оксана Гайченя створює іграшки. Довговухі зайченята, ведмедики, новорічні декорації – це все майстриня виготовила власноруч. Ідею в’язати іграшки жінка випадково знайшла у Інтернеті.

Першими іграшками пані Оксани стали зайчики, ця колекція стала найбільшою, їх налічувалося 20. Тоді, 8 березня 2022 року ці зайчики подарували маленьку радість дівчаткам з Херсонщини, адже майстриня сама родом звідти. У червні 2022 року жінка виїхала до Прилук разом з родиною, згодом пані Оксана знову почала в’язати іграшки.

Майстриня говорить, спочатку в’язала по майстер-класах з ЮТубу, а коли вже набила руку, навчилась робити певну кількість технік та зрозуміла як надавати форму іграшці, почали з’являтись власні ідеї.

Зараз пані Оксана виготовляє і на замовлення, говорить, завжди вкладає душу в те, що робить. Майстриня найчастіше працює з плюшевою пряжею, адже вона гіпоалергенна і як говорить пані Оксана, дуже приємна на дотик.

Жінка в’яже саме іграшки, адже знає – дитячі забавки завжди залишаються актуальними. Для Оксани Гайчені робота руками – це своєрідний відпочинок.

Вже два роки Прилуки є прихистком для родини пані Оксани. Сюди вона приїхала не випадково, тут живе її двоюрідний брат. І хоча для неї місто по-родинному затишне, пані Оксана як і будь-хто, кого розлучили з рідною домівкою, воліє повернутися додому. Майстриня говорить, до повернення додому планує вишити картину бісером.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Новини Чєрнігова