Громадська організація «ЛАМПА» повідомляє про важливі зміни у проєкті «Навчатися безпечно: укриття для дітей та освітян Чернігівщини»

Громадська організація «ЛАМПА» повідомляє про важливі зміни у проєкті «Навчатися безпечно: укриття для дітей та освітян Чернігівщини»0Нещодавно було оголошено про старт нового проєкту, де команда ГО «ЛАМПА» планувала облаштовувати укриття на базі навчальних закладів у шести громадах.

У Чернігівській області ГО «ЛАМПА» працює разом з Фондом Східна Європа. З огляду на зручність доставки всіх необхідних матеріалів та обладнання був здійснений перерозподіл навчальних закладів.

 ГО «ЛАМПА» облаштовуватиме 25 укриттів у Сновській, Корюківській, Семенівській та Новгород-Сіверській громадах. Також до проєкту доєдналася Холминська громада.

Так, у Корюківській громаді ГО “ЛАМПА” облаштує укриття на базі двох ліцеїв та двох закладів дошкільної освіти. Інші, заявлені раніше, укриття у громаді будуть облаштовані Фондом Східна Європа.

Попереду надзвичайно багато роботи, і лише разом ми зможемо з усім впоратись.

Проєкт «Навчатися безпечно: укриття для дітей та освітян Чернігівщини» реалізується Громадська організація “ЛАМПА” у межах програми «Разом заради підтримки», що виконується Фонд Східна Європа за підтримки Гуманітарного фонду для України. Управління ООН з координації гуманітарних справ / OCHA Ukraine

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Новини Чєрнігова