У Ніжинському районі поліцейські затримали наркоторгівця, що збував психотропні речовини

У Ніжинському районі поліцейські затримали наркоторгівця, що збував психотропні речовини0

Співробітники відділення № 3 (м. Борзна) Ніжинського райуправління поліції встановили, що 31-річний місцевий мешканець періодично збуває охочим землякам психотропні речовини власного виготовлення. Наркодилера затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

У

Слідчі та оперативники відділення поліції з м. Борзна спільно з ніжинськими колегами довели, що 31-річний мешканець Борзни, вже маючи проблеми із законом за незаконні операції з наркотиками, продовжив свою кримінальну діяльність.
Поліцейські задокументували черговий факт збуту фігурантом дози білого порошку, зовні схожого на особливо небезпечну психотропну речовину «амфетамін». Продаж відбувся методом «з рук в руки», під час особистої зустрічі зловмисника з клієнтом.
Після цього поліцейські за силової підтримки бійців спецпідрозділу КОРД затримали наркоторгівця.

У

Правоохоронці провели санкціонований обшук за місцем мешкання зловмисника. В ході слідчої дії було виявлено та вилучено низку речових доказів, у тому числі готову до збуту порошкоподібну речовину, схожу на амфетамін.

Все вилучене направлено на проведення експертних досліджень.

Слідчий поліції під процесуальним керівництвом Ніжинської окружної прокуратури повідомив затриманому про підозру у вчиненні незаконного виготовлення та повторного збуту психотропної речовини (ч. 1, ч. 2 статті 307 Кримінального кодексу України). Зловмиснику загрожує від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Поліція Ніжинського району

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Новини Чєрнігова