У Ніжині відбувся благодійний концерт «Мріяти сміливо!»

У Ніжині відбувся благодійний концерт «Мріяти сміливо!»0

День захисту дітей для учнів Мистецької школи та студентів Ніжинського фахового коледжу культури і мистецтв імені Марії Заньковецької цьогоріч пройшов яскраво і незабутньо.

У

Здобувачі освіти класу естрадного вокалу викладачки Ніни КРУТЬКО наполегливо працювали весь рік, удосконалювали свій рівень, брали участь у різноманітних конкурсах, де здобували численні перемоги. Але виступати перед рідним глядачем — це більш зворушливо та відповідально. Тому, за ініціативи педагога, було вдруге організовано й проведено благодійний концерт «Мріяти сміливо!»

У

До виступів талановитих вихованців Ніни Вікторівни долучився із незабутніми, дивовижними номерами Зразковий хореографічний ансамбль «Арабеск» НБДЮ під керівництвом Оксани ЛИСИЦІ. Також публіка насолодилася надзвичайними хореографічними номерами, що були створені під керівництвом Світлани СВАРСЬКОЇ та Вікторії ВИШНЕВОЇ.

У

Яскравою окрасою концерту та подарунком громаді став виступ нашої землячки-ніжинки, співачки, композиторки, волонтерки, півфіналістки останнього сезону «Голос Країни» Ізабелли ІВАЩЕНКО, яка полонила серця глядачів своїми авторськими піснями.

Двогодинний концерт пролетів на одному диханні, за який зворушені й щасливі глядачі віддячили артистам щирими бурхливими оплесками та великою кількістю квітів.

Незабутніми подарунками для дітей у цей святковий день стали м’які іграшки для ЗДТЕП «VIVAT» від постійного спонсора — фірми «Копиця», а також святкове безоплатне частування учасників концерту в дитячому кафе «Malibu». Висловлюємо щиру подяку адміністрації кафе за допомогу в організації свята.

Завдяки вдячним глядачам було зібрано і передано волонтеру, капелану, настоятелю Всіхсвятської церкви отцю Сергію, на придбання нового тепловізора для наших захисників 20 000 грн.

У

Також свій грошовий приз 4000 грн з Міжнародного конкурсу «Мистецькі барви» від американської організації «Калина-Вегас» Зразковий дитячий театр естрадної пісні «VIVAT» передав волонтерам Дарії Василівні та отцю Михаїлу, настоятелю Покровської церкви, на потреби ЗСУ.

Сила нашого народу в єдності, у любові до рідного краю, у збереженні національних цінностей і традицій. А це — основна мета у вихованні майбутнього покоління. Тому найбільша подяка нашим захисникам і захисницям, які у складний воєнний час дають змогу дітям виростати сильними, чесними, наполегливими й творчими людьми.

Нехай усі наші мрії збуваються!

КЗ Ніжинський фаховий коледж культури і мистецтв імені Марії Заньковецької

У

У

У

У

У

У

У

У

У

У

У

У

У

У

У

У

У

У

У

У

У

У

У

У

У

У

У

У

У

У

У

У

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Новини Чєрнігова