Гуманітарна допомога від ГО “ЛАМПА”: що отримали жителі Корюківської громади

Гуманітарна допомога від ГО “ЛАМПА”: що отримали жителі Корюківської громади0Громадська організація “ЛАМПА” доставила гуманітарну допомогу, а саме засоби гігієни, жителям 5 прикордонних громад, в тому числі і Корюківської.

У складі пакунків можна знайти: • гелі для душу; • шампуні; • пральний порошок; • зубні пасти та щітки; • мило та інші необхідні засоби.

Ще одна гарна новина – незабаром прийде нова партія гуманітарної допомоги. Це непродовольчі набори, що містять товари для дому (деталі про склад набору будуть надані найближчим часом).

Нагадаємо, що у травні ГО “ЛАМПА” провела опитування більше 1000 людей, щоб визначити їхні потреби в гуманітарній допомозі. На основі результатів і були складені списки отримувачів.

Допомогу з нової партії зможуть отримати ті, хто пройшов опитування, вказав потребу в цих наборах, має дві та більше вразливостей та раніше не отримував допомогу.

Участь в опитуванні не гарантує отримання допомоги. Працівники ГО “ЛАМПА” зателефонують тим, хто отримає набори, і повідомлять деталі видачі.

Допомога надається Громадською організацією “ЛАМПА” у співпраці з Данською радою у справах біженців / DRC завдяки фінансуванню від Данського агентства міжнародного розвитку.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Новини Чєрнігова