Промоутер Даніеля Дюбуа звернувся до Ентоні Джошуа: «Прийми бій»

Промоутер Даніеля Дюбуа звернувся до Ентоні Джошуа: "Прийми бій"

Френк Воррен, промоутер Даніеля Дюбуа, розкритикував колишнього чемпіона світу в надважкій вазі Ентоні Джошуа через позицію щодо поєдинку з його підопічним.

Як відомо, раніше в команді «Ей Джея» заявили, що погодяться на бій із Даніелем, якщо на кону їхнього протистояння стоятиме титул IBF. Воррен же вважає, що Джошуа не може бути таким егоїстичним і повинен дати шанс молодому бійцеві.

«Джошуа — колишній чемпіон світу. Не можна так зверхньо дивитися на ситуацію. Він перебуває не на шляху вгору. Прийми бій. Бій, який зараз має найбільше сенсу. Ось який зараз стан справ.

Джошуа був там, на вершині. Він зробив це. Свого часу Ентоні бився краще за всіх. Даніель — молодий хлопець, який перебуває на шляху до вершини. Це чудовий поєдинок для британців. Чому це не зробити?

Даніель в останньому бою показав, що вміє бити. Хлопець показав силу, якою володіє. Джошуа в цей момент сидів біля рингу. Сподіваюся, що це буде його вибір. Я не можу змусити «Ей Джея» щось зробити. Він сам робить вибір, але це коммерійський поєдинок. Зустрінуться два британці. Два великі панчери. Усі хочуть це побачити», — сказав Воррен.

Нагадаємо, раніше Едді Гірн поділився прогнозом на бій Ентоні Джошуа — Даніель Дюбуа.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Новини Чєрнігова