Нещерет, Брагару та Волошин – у стартовому складі Олімпійської збірної України на матч із Панамою

Нещерет, Брагару та Волошин – у стартовому складі Олімпійської збірної України на матч із Панамою

Олимпийская сборная Украины. Фото — УАФ

Став відомий склад Олімпійської збірної України на третій матч міжнародного товариського турніру Tournoi Maurice Revello проти команди Панами.

Головний тренер синьо-жовтих Руслан Ротань зробив багато змін в основному складі, порівняно з минулим поєдинком. Так, з перших хвилин вийдуть Назар Волошин, Тарас Михавко та Максим Кучерявий, а місце у воротах займе Руслан Нещерет.

Олімпійська збірна України (стартовий склад): Нещерет – Драмбаєв, Михавко, Павлюк, Брагару-Михайленко, Сігєєв, Кучерявий – Волошин, Синчук, Краснопір

Запасні: Фесюн, Єрмаков, Крупський, Шостак, Сікан, Ярмолюк, Федор, Батагов, Велетень, Рубчинський, Хлань, Мартинюк

На старті турніру синьо-жовті розгромили однолітків з Індонезії – 3:0. У другому матчі українська збірна впевнено обіграла Італію – 4:0. Турнір молодіжних команд завершиться 16 червня.

Нагадаємо, влітку 2024 року Україна вперше візьме участь в Олімпійському футбольному турнірі. Путівку до Парижа команда Ротаня виборола минулого року, вийшовши до півфіналу молодіжного чемпіонату Європи.

Збірна України зіграє на Олімпіаді-2024 з Аргентиною, Марокко та Іраком. У першому турі підопічні Ротаня зустрінуться із азіатською збірною 24 липня.

Джерело

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Новини Чєрнігова