А у нас двійня – дві чудові дівчинки!

А у нас двійня – дві чудові дівчинки!

Фото: ілюстративне. з соц. мереж

Народження дитини — це найвеличніше чудо, що приносить життя. І наші спеціалісти мають неймовірну честь бути частиною цієї чарівної події в житті багатьох сімей.

Минулого тижня (з 28 травня по 4 червня) у Ніжинському міському пологовому будинку відбулось 12 пологів, народилося 13 чарівних немовлят — 8 гарнесеньких дівчаток та 5 чудових хлопчиків. Одній родині лелека приніс двійню — двох милесеньких дівчаток.

Повідомляє КНП «Ніжинський міський пологовий будинок»

Вже традиційно маємо не богатиря, а богатирку тижня. Дівчинка-богатирка з міста Ніжина, яка важить 3875 грамів, у її мами це перші пологи. Найменша вага (2620 грамів) у дівчинки з Ніжинського району, вона друга дитина у родині.

У нас минулого тижня народжували жінки з Ніжинського району та міст Ніжин та Борзна. Перші пологи були у двох жінок, треті – одній (народилась двійня), усі інші роділлі народжували другу дитину.

Вітаємо батьків з поповненням! Бажаємо вам миру та добробуту, нехай ваші серця завжди будуть наповнені теплом та коханням. Хай ваші дітки ростуть здоровими та щасливими!

З 28 травня по 4 червня у нашому пологовому будинку було зроблено 4 кесареві розтини та 10 великих гінекологічних операцій. Усі жінки почуваються добре.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Новини Чєрнігова