УАФ та Німецький футбольний союз підписали меморандум про співпрацю

УАФ та Німецький футбольний союз підписали меморандум про співпрацю

Фото — uaf.ua

Президент Української асоціації футболу (УАФ) Андрій Шевченко та голова Німецького футбольного союзу (DFB) Бернд Нойдорф підписали меморандум про співпрацю.

“Україна грає другий за рік товариський матч із Німеччиною. Для мене це підтвердження солідарності та добрих відносин між нашими двома країнами”, – сказав Шевченко.

“Також сьогодні німецька та українська асоціації зробили ще один крок уперед і підписали меморандум про співпрацю. Наш перший спільний проєкт буде зосереджений на організації літніх таборів для оздоровлення дітей із гарячих регіонів України — Харківської, Запорізької та інших областей, а також на підтримці дитячих тренерів у процесі навчання. Упевнений, що в наших двох асоціацій попереду ще багато інших важливих проєктів. DFB і президенте Нойндорфе, дякую!”

Нагадаємо, у травні УАФ підписала подібний документ із Федерацією футболу Франції (ФФФ). У лютому Шевченко уклав меморандум про співпрацю з президентом Італійської футбольної асоціації Габріеле Гравіною.

Нагадаємо, Шевченка було обрано новим президентом УАФ 25 січня 2024 року. У команду нового голови Асоціації також увійшли як віце-президенти Павло Бойчук, Сергій Ребров та Олександр Шевченко.

Джерело

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Новини Чєрнігова