Михавко, Синчук, Брагару, Волошин – у старті Олімпійської збірної України на матч з Індонезією

Михавко, Синчук, Брагару, Волошин – у старті Олімпійської збірної України на матч з Індонезією

Тарас Михавко, фото — fcdynamo.com

Став відомий стартовий склад Олімпійської збірної України на матч проти Індонезії на міжнародному товариському турнірі Tournoi Maurice Revello, який проходить у Франції. Початок поєдинку – о 19:00.

З перших хвилин зіграють 19-річний захисник Динамо Тарас Михавко та 17-річний півзахисник Металіста Геннадій Синчук. У запасі команди Руслана Ротаня залишилися Арсеній Батагов, Максим Хлань та Данило Сікан.

Олімпійська збірна України (стартовий склад): Нещерет, Крупський, Павлюк, Михавко, Драмбаєв, Кучерявий, Сігеєв, Михайленко, Синчук, Волошин, Брагару

Запасні: Фесюн, Єрмаков, Салюк, Батагов, Мартинюк, Шостак, Велетень, Рубчинський, Хлань, Федор, Сікан

Окрім Індонезії, команда Ротаня на груповому етапі зіграє проти Італії, Панами та Японії. Турнір молодіжних команд завершиться 16 червня.

Нагадаємо, влітку 2024 року Україна вперше візьме участь в Олімпійському футбольному турнірі. Путівку до Парижа команда Руслана Ротаня виборола минулого року, вийшовши до півфіналу молодіжного чемпіонату Європи.

Збірна України зіграє на Олімпіаді-2024 з Аргентиною, Марокко та Іраком. У першому турі підопічні Ротаня зустрінуться із азійською збірною 24 липня.

Джерело

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Новини Чєрнігова