«Разом заради підтримки»: облаштування укриттів у навчальних закладах громади

«Разом заради підтримки»: облаштування укриттів у навчальних закладах громади

Команда Громадської організації “ЛАМПА” повідомляє про початок надзвичайно важливого проєкту у межах програми «Разом заради підтримки» Фонду Східна Європа.

Дана ініціатива покликана створити максимально сприятливе та безпечне освітнє середовище для всіх учасників освітнього процесу там, де це є наразі можливим.

На жаль, сьогодні діти змушені переривати навчання через численні повітряні тривоги або взагалі навчатися дистанційно через відсутність належно облаштованих укриттів.

Протягом наступних 10 місяців буде тривати активна робота над облаштуванням 25 укриттів у 6 цільових громадах, серед яких: Сновська, Городнянська, Корюківська, Тупичівська, Семенівська та Новгород-Сіверська.

Так, зокрема у Корюківській громаді планується облаштувати укриття для дітей та освітян 6 ліцеїв та 2 дошкільних навчальних закладів громади.

Проєкт «Навчатися безпечно: укриття для дітей та освітян Чернігівщини» реалізується Громадською організацією «ЛАМПА» у межах програми «Разом заради підтримки», що виконується Фондом Східна Європа за підтримки Гуманітарного фонду для України Управління ООН з координації гуманітарних справ / OCHA Ukraine (за інформацією ГО “ЛАМПА”)

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Новини Чєрнігова