Працює під відеонаглядом. Як камера спостереження допомагає в роботі підприємця з Корюківки

Працює під відеонаглядом. Як камера спостереження допомагає в роботі підприємця з Корюківки

Олександр Ісаченко торгує в Корюківці продуктами

Понад місяць тому корюківський підприємець Олександр Ісаченко встановив камеру відеоспостереження на своєму робочому місці на щоденному ринку. Про те, чому вирішив знімати робочий процес, Сусіди.Сіty поцікавилися в нього особисто.

Не всі помічають одразу маленьку камеру, направлену на робоче місце й товар. Але багато хто з постійних покупців знає про її наявність. Олександр сам повідомив про це у своїй групі в Фейсбуці, де пояснив, що основна причина – уникнення помилок при розрахунках із клієнтом. Бо помилятися може кожен. А з таким потоком людей, які щодня скуповуються в Ісаченка, – це не диво.

— Найчастіше в торгівлі спірні питання виникають через решту при розрахунку, — говорить Олександр. — Раніше я ніколи не сперечався з клієнтом, який навіть через певний проміжок часу приходив і казав, що його неправильно розрахували. Завжди мовчки віддавав гроші, щоб не конфліктувати. Проте відеонагляд показав, що «косяки» бувають у кожного: і покупець інколи забуває, яку купюру давав, і продавець, через десятки запитань «під руку», може помилитися. А всі помилки – це гроші. Такі явища неприємні й мені, і моїм покупцям.

Завдяки відеоспостереженню, яке діє більше як місяць, вдалося мирно вирішити з десяток таких ситуацій. Я задоволений — Олександр Ісаченко

Працює під відеонаглядом. Як камера спостереження допомагає в роботі підприємця з Корюківки

Підприємець запевняє, що в кадр не потрапляють обличчя покупців та їхні гаманці, а відстежуються виключно робоча зона й товар, якого в Олександра Ісаченка чимало. Чоловік уже двадцять років торгує продуктами на базарі. Щонайменше двічі на тиждень самостійно їздить по товар.

Працює прямо з виробниками, тому часто пропонує найнижчі ціни в місті на найпопулярніші позиції, зокрема, на м’ясну, ковбасну продукцію, олію тощо. Через це біля його ятки завжди багатолюдно.

Про новинки та ціни на продукти повідомляє у своїй групі в Фейсбуці «Корюківка.Продукти онлайн». Створив її чотири роки тому, коли почався ковід, і локдауни не давали працювати офлайн. Нині група налічує понад 4,5 тисячі учасників.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Новини Чєрнігова