Привітання сестрі на День народження

Сестра – особлива людина в житті. Мати сестру – велике щастя й неоціненний подарунок. Це найкраща подруга та найвірніша людина, з якою пов’язують найцінніші спогади дитинства.

Люба моя сестро, вітаю тебе з днем народження! Бажаю тобі, насамперед, здоров’я, щастя, кохання, побільше радості. Залишайся такою ж життєрадісною і такою ж впевненою у своїх силах. Хочу, щоб у тебе все виходило, щоб невдачі тебе ніколи не турбували, щоб твої очі іскрилися від ентузіазму! Люби і будь кохана

***

Мила моя сестро! Вітаю тебе з днем ​​народження! Бажаю тобі завжди бути в відмінному настрої, вірити в краще і ніколи не здаватися. Нехай твоє життя буде наповнене радістю, гармонією та красою. Люби, будь кохана і завжди залишайся собою. Будь щаслива і ніколи не сумувати.

***

Бажаю брати від життя все краще – і отримувати задоволення від кожної миті! Добра тобі та щастя! Сама прав своєю долею, і вір в успіх – який йтиме прямо в твої обійми! А найголовніше, бажаю здоров’я і великого-великого, справжнього, взаємного, прекрасного і чуттєвого Кохання!

***

Дорога моя сестричко! Вітаю тебе з днем народження! Хай кожен день обіймає тебе промінчиками сонечка і зігріває твоє ніжне серденько!!! Хай Боженька оберігає твій життєвий шлях, хай щастя завжди іде поряд з тобою!!!

 

Найкращі вітання, моя люба сестро! Нехай твій День народження буде заповнений теплом душі, ніжністю кохання та веселими сюрпризами. Зичу тобі найсолодших моментів, найяскравіших вражень і безмежної радості у цей особливий день!

***

Дорога сестричко, вітаємо тебе з найважливішим святом! Нехай твій новий рік життя буде розкішним вальсом, де кожен крок – це нова пригода, а музика – найкращі емоції. Зичимо тобі багатства кохання, мільйонів щасливих митей та невичерпного врожаю успіхів!

***

Сестричко, вітаємо тебе з Днем народження, і відкриваємо тобі портал у світ чудес і радості. Нехай у цей день все буде як у казці, і нехай щасливі моменти ніколи не закінчуються. Зичимо тобі всього найкращого, бажаємо, щоб в домі завжди було тепло і затишно, і хай завжди лунає дитячий сміх!

***

Люба сестричко, з найтеплішими побажаннями у твій особливий день! Нехай твій День народження буде як чудесна подорож, де кожен крок – це здійснення мрії, а кожне перехрестя – новий виток в щасливому житті. Бажаємо тобі безмежного кохання та гармонії у кожному акорді твого життя!

***

Моя найдорожча сестричко, вітаємо тебе з найсвітлішим святом року – твоїм Днем народження! Нехай твоє життя буде як найкращий фільм – цікавим, веселим і наповненим незабутніми подіями. Бажаю тобі безмежної радості і здійснення мрій!

***

Дорога сестричко, щиро вітаю з днем народження! Нехай твоє життя буде наповнене сміхом, теплом і найприємнішими сюрпризами. Бажаю тобі радості у кожному дні! А ще – неймовірних вражень та мелодії безмежного кохання, що завжди звучатиме у твоєму серці!

***

Люба сестричко, вітаю тебе з днем, коли ти стала ще кращою! Нехай кожен момент буде наповнений радістю, а твоє життя буде таким же яскравим і веселим, як і ти сама! Хай все, що ти побажаєш сьогодні, неодмінно збувається, І пам’ятай – ти у мене найкраща сестричка!

Привітання з днем народження сестрі у віршах

Дорога моя сестричко,

Хай твоє чарівне личко

Засяє щастя та здоров’ям!

І купайся ти в любові.

Будь мені завжди красива,

Мила, добра, чарівлива.

Ти підкориш весь цей світ,

Й молода будеш весь вік.

Жити бажаю тобі щасливо,

І щодня хай буде диво диво.

З днем народження, моя

Найдорожча сестра!

***

Сестричко рідненька, вітаю зі святом!

Зичу радості, щастя, і мрій ще багато!

Хай завжди будуть тепло і кохання,

Хай здійснить коханий всі твої бажання!

Будь здорова й щаслива ти, сестро моя

Хай вдома чекає тебе велика сім’я

Тебе я, сестричко, люблю та вітаю,

І хай твоя квітка сто літ не згасає!

***

Для сестрички в її день

Хай буде життя з пісень

Будь кохана та красива

І здорова, і щаслива!

Все тобі нехай вдається,

Сумувати хай не прийдеться

Щиро я тебе вітаю,

Усіх благ в цей день бажаю!

Май достаток, мрії, терпіння,

Сяй, мов сонечка проміння.

Мов квітка, щороку розквітай

І вершини щастя досягай!

***

Вітаю, сестро – і в цей день бажаю

Хай щастя в дім твій завжди прилітає

Хай мине тебе журба, сум і горе

А тепла і кохання в житті буде море!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Новини Чєрнігова