Слован офіційно оголосив про розірвання контракту із Жерсоном Родрігесом

Слован офіційно оголосив про розірвання контракту із Жерсоном Родрігесом

Жерсон Родригес, Getty Images

Слован Братислава офіційно оголосив про розірвання контракту із вінгером Динамо Жерсоном Родрігесом.

У заяві клубу повідомляється, що “керівництву вдалося знайти спосіб дострокового припинення співпраці з гравцем”. У Словані наголосили, що причиною розриву контракту стало недотримання дисциплінарних норм.

Нещодавно лідер збірної Люксембургу потрапив у черговий скандал — він вчасно не повернувся до Словану після міжнародної паузи. Головний тренер Володимир Вайсс назвав це проблемою дисциплінарного характеру. Гравець повернувся до тренувань у загальній групі, проте клуб все одно ухвалив рішення про припинення співпраці.

Гравцем Динамо Родрігес є з літа 2019 року. Вінгер регулярно здавався київським клубом в оренду — у турецькі Анкарагюджю, Еюпспор та Сівасспор, французький Труа, еміратський Аль-Вахда, словацький Слован.

Сумарно за Динамо люксембурзький футболіст провів 53 матчі, в яких забив дев’ять голів і віддав чотири асисти. Нещодавно Жерсон Міським судом Люксембурга був засуджений до 18 місяців умовного тюремного ув’язнення (і отримав штраф у розмірі 1500 євро) за насильство та нанесення побоїв.

У клуб із Братислави 28-річний гравець перейшов у лютому цього року. Контракт Родрігеса з київським клубом спливає влітку 2025-го.

За Слован Жерсон провів вісім матчів у всіх турнірах. На його рахунку — п’ять голів та одна результативна передача.

Слован лідирує у турнірній таблиці чемпіонату Словаччини, випереджаючи Спартак Трнава на 19 очок за три гри до завершення другого етапу сезону.

Джерело

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Новини Чєрнігова