Корюківчани запитують: як спиляти всохле дерево на кладовищі

Корюківчани запитують: як спиляти всохле дерево на кладовищі

З настанням тепла люди почали прибирати не лише біля своїх будинків, а й на кладовищах: розчищають, підсипають, фарбують тощо. Мешканці Корюківки звертаються з питанням, яке турбує багатьох: як прибрати старі, засохлі, перерослі аварійні дерева, котрі через щільність поховання становлять небезпеку для багатьох могил, пам’ятників, огорож.

Начальник КП «Благоустрій» Анатолій Селюк повідомив, що міські комунальники не прибирають аварійні дерева з цвинтарів.

Тому з цією проблемою треба в приватному порядку звертатися до професійних бригад промислових альпіністів (арбористів) у Мені чи Чернігові, які мають дозвіл на висотні роботи, необхідне спорядження, обладнання, страховку тощо.

Заступник міського голови Олександр Биков додає, що попередньо треба отримати погодження на такі роботи у міській раді.

Найближчі арбористи — в Мені. Вони допомагають позбутися непотрібних, аварійних дерев як у приватному секторі, так і на території підприємств, у громадах. Телефоном нам повідомили, що вартість їхніх послуг залежить від виду дерев, їхнього місця розташування, висоти, обсягу й складності робіт, але не менше ніж 1 тисяча гривень (мінімальне замовлення). Точну ціну фахівці називають, виїжджаючи на місце. Телефон для довідок (095)739-64-63, Ярослав.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Новини Чєрнігова